Edzéseink

Általános tudnivalók

Bejelentkezés az órákra: Csoportos óráinkra a létszámkorlát miatt előzetes bejelentkezés szükséges. Egyéni órákat közvetlenül az edzőkkel tudsz egyeztetni.

Időtartam: Az óráink 60 percesek, érkezz úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra.

Étkezés: Mivel a óráinkon magas intenzitású mozgást végzünk, ezért nem tanácsos 2 órával az edzés előtt a gyümölcsön kívül mást fogyasztani.

Öltözet: Edzőnadrág, edző póló/pulcsi, kényelmes sportcipő.

CrossFit specifikus eszközök: Óráinkra semmilyen eszközt nem kell hoznod magaddal, mindent mi biztosítunk.

Egészségügyi problémák: A CrossFit mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül. Azonban ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van, kérjük, még az óra előtt tájékoztasd az edzőt!

Kezdő CrossFit

Kezdő CrossFit kurzus

Bármilyen sportolói múlttal is rendelkezzél, ha most kezdesz bele a CrossFit edzésbe, akkor ezekre az órákra várunk! 12 alkalmas kurzusunkon elsajátíthatod az alapmozdulatok végzéséhez szükséges helyes technikákat. Első órán egy ingyenes felmérést követően az edzőkkel átbeszéled az edzéssel kapcsolatos céljaidat, és egyeztetitek az edzéstervedet.

Csoportos CrossFit órák

A CrossFit egy különleges erő- és állóképesség fejlesztő edzéstechnika, mely a funkcionális edzés alapjaira épül. Rendkívül összetett edzésforma, mely magába foglalja a magas intenzitású intervallumedzéseket, a súlyemelést, az erőemelést és a gimnasztikát.

Csoportos edzés
Súlyemelő edzések

Súlyemelő edzések

Az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap a CrossFitben az olimpiai súlyemelés. A súlyemelő gyakorlatok elsajátítása azonban akkor is nagy kihívást jelent, ha valaki csak ezzel a sporttal foglalkozik. Súlyemelő edzéseinken olyan kiegészítő és rávezető gyakorlatokkal tökéletesítjük a szakítást, felvételt és lökést, amikre egy átlagos CrossFit edzésen nincs lehetőség.

Mobilitás órák

A mobilitás minden sportban fontos, hiszen ennek hiányában nem lehet megfelelően végrehajtani a gyakorlatokat, ez pedig könnyen sérüléshez vezethet. Mobilitás óráinkon megfelelő nyújtó, lazító, átmozgató gyakorlatokat végzünk, és átvesszük azokat a hengerezési (SMR) technikákat, amik segítenek a későbbi nyújtásban, mobilizálásban. Mindenkinek ajánljuk ezeket az órákat, akinek fontos a fejlődése ebben a sportban és odafigyel az egészségének megőrzésére.

Mobilitás órák
Egyéni órák

Egyéni órák

Amennyiben a csoportos edzéseken nem tudsz részt venni, vagy több személyes figyelemre van igényed, úgy választhatod a magánórákat is. Személyi edzővel könnyebben és gyorsabban fejlődhetsz, és mindig ott áll melletted, hogy támogasson és motiváljon a sporttal kapcsolatos céljaid elérésében